Moet u uw volgende nieuwe auto kopen of leasen?

Natuurlijk betalen de meeste autokopers contant of financieren ze hun aankoop met een lening, maar u overweegt u aan te sluiten bij die onverschrokken consumenten die bereid zijn om af te zien van het bezit van een nieuwe auto ten gunste van de kortetermijnvoordelen die leasing biedt.

 

Misschien bent u zelfstandige en kunt u uw leasebetalingen afschrijven als bedrijfskosten. Misschien probeer je voor een kleinere aanbetaling in een luxe model te komen. Misschien eist u de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid en technologie en wilt u niet opgezadeld worden met een leentermijn van 60 maanden. Of misschien vind je het gewoon leuk om om de paar jaar in een nieuwe auto te rijden. hybrid private leasen via leaseauto.net is makkelijker.

 

Voor veel leaseconsumenten zijn de lagere maandlasten in vergelijking met een lening de wortel. Als de rentetarieven laag zijn, kunnen leasebetalingen in de buurt komen van een lening voor het kopen van een auto. Aan de andere kant maken hoge rentetarieven leasing aantrekkelijker. Maar zelfs het weggooien van rentetarieven, de betrouwbaarheid en kwaliteit van nieuwe auto’s kunnen leasing aantrekkelijk maken. Het komt vaak neer op de restwaarde, oftewel de waarde van een auto aan het einde van de lease, zeggen experts.

 

 

Lagere betalingen en hogere rentetarieven zijn niet de enige redenen om te leasen, want leasen biedt ook inkoopflexibiliteit, zeggen experts. Huurders hoeven zich geen zorgen te maken over het bezitten van een waardeverminderend actief (zoals autofabrikanten maar al te goed weten) of over dure autoreparaties. Aan het einde van de leaseovereenkomst, ervan uitgaande dat ze het voertuig in goede staat hebben gehouden, afgezien van normale slijtage (en binnen de voorgeschreven kilometerlimieten zijn gebleven), kunnen ze de auto gewoon inleveren en weglopen. auto leasen particulier regelen via leaseauto.net is makkelijker.

 

De voordelen van autoleasing hebben natuurlijk een prijs. Hoewel het leuk is om elke paar jaar een nieuwe auto te hebben, hebben lease-consumenten niets te zien aan het einde van de lease; ze moeten ofwel een ander voertuig leasen, of de kogel bijten en een auto kopen. En dan is het de vraag ‘lening versus lease’ helemaal opnieuw. Maar als u toegewijd bent, begin dan in ieder geval met onze leasingwoordenlijst om vertrouwd te raken met de algemene voorwaarden die nodig zijn om te onderhandelen over hoe u het meeste uit uw leasing kunt halen.

 

 

Leave a Comment