Cryptoprijzen consolideren, handvol Altcoin Markets Pop, Bitcoin Accumulation Adressen stijgen

De prijs van bitcoin en een aantal digitale activa zijn deze week aan het consolideren, nadat een aantal cryptomarkten de week ervoor met meer dan 25% daalde. De hele crypto-economie zweeft net onder de $ 1 biljoen-grens van $ 987 miljard, met een winst van 1,3% in de afgelopen 24 uur.

 

Crypto-activamarkten consolideren

Een groot aantal crypto-activamarkten kronkelde rond in een staat van consolidatie, terwijl een paar tokens de afgelopen dagen aanzienlijk zijn gestegen. Op het moment van publicatie heeft bitcoin (BTC) handen gewisseld voor $ 36.400 per eenheid met een totale marktwaarde van ongeveer $ 677 miljard. De marktkapitalisatie van BTC geeft het crypto-actief een dominantiebeoordeling van 66% in vergelijking met alle bestaande alternatieve waarderingen in digitale valuta. Tegen de huidige prijs is BTC 4% gestegen gedurende de afgelopen zeven dagen, 54% gedurende de periode van 30 dagen, 209% tijdens de laatste drie maanden en 324% gedurende 12 maanden. hoe kan ik een bitcoin kopen?

 

Cryptoprijzen consolideren, handvol Altcoin Markets Pop, Bitcoin Accumulation Adressen stijgen

BTC / USDT-markten via exchange.Bitcoin.com.

Ethereum (ETH) wordt verhandeld voor $ 1.236 per ether en heeft vandaag een marktwaarde van ongeveer $ 141 miljard. ETH-handelaren staan ​​nog steeds in het groen met een winst van 15% gedurende de week, 90% voor de maand, 239% voor de periode van 90 dagen en meer dan 651% tijdens het afgelopen jaar. De stablecoin-tether (USDT) heeft vandaag de op twee na grootste marktkapitalisatie, maar onder de tether-markt bevindt zich de digitale asset polkadot (DOT).

 

 

Cryptoprijzen consolideren, handvol Altcoin Markets Pop, Bitcoin Accumulation Adressen stijgen

ETH / USDT & BCH / USDT-markten op 18 januari 2021 via exchange.Bitcoin.com.

Polkadot heeft nu de op drie na grootste marktkapitalisatie, aangezien elk token ruilt voor $ 17 per eenheid. Onder de DOT-marktkapitalisatie bevindt zich XRP, die momenteel wordt verhandeld voor $ 0,28 per munt. XRP is minder dan een percentage gedaald gedurende de week, maar ook meer dan 50% gedaald gedurende de periode van 30 dagen.

 

Cryptoprijzen consolideren, handvol Altcoin Markets Pop, Bitcoin Accumulation Adressen stijgen

ADA / USDT-markten op 18 januari 2021, via exchange.Bitcoin.com. ADA, DOT en LINK hebben de afgelopen dagen de marktprijzen aanzienlijk in waarde naar het noorden zien stijgen, terwijl andere crypto-activa zijn geconsolideerd.

Cardano (ADA) volgt XRP en elk ADA-token wordt verhandeld voor $ 0,37 per eenheid. ADA heeft de afgelopen weken behoorlijk goed gepresteerd met 36% deze week. In de loop van de maand zijn de ADA-prijzen gedurende 90 dagen met 108% en 266% verbeterd. Litecoin (LTC) wordt momenteel verhandeld voor $ 148 per munt en het crypto-actief is gedurende de periode van zeven dagen meer dan 9% gestegen. Bitcoin Cash (BCH) ruilt op het moment van publicatie voor $ 492 per eenheid en springt deze week met meer dan 5%. BCH heeft een totale marktkapitalisatie van ongeveer $ 9,19 miljard en is de afgelopen 30 dagen 58% gestegen. bitvavo contact is online mogelijk.

 

‘Geen verrassing om te zien dat Bitcoin vorige week relatief gemakkelijk herstelde’, het aantal adressen stijgt

Terwijl de prijs van een groot aantal crypto-activa vorige week daalde, zeiden reguliere experts dat de crypto-economie op weg was naar een bearmarkt. Crypto-analisten zijn het echter niet eens met de bearmarktbeoordeling en het herstel van BTC vorige week benadrukte dat de zaken nog steeds erg optimistisch zijn. “ In plaats van een tumultueuze week met gesprekken over crashes en bubbels, was de afgelopen week voor het grootste deel relatief stabiel voor bitcoin ”, legde Simon Peters van Etoro uit in een notitie aan investeerders. “Beginnend bij slechts $ 30.000, steeg bitcoin donderdag naar $ 40.000, voordat het in het weekend weer daalde. Het staat momenteel op $ 36.389, ”voegde de marktanalist toe.

 

Peters vervolgde:

 

Hoewel sommige commentatoren erop hebben gewezen dat we ons, vanuit technisch standpunt, momenteel in een bearmarkt bevinden, schrijf ik persoonlijk dat standpunt niet toe. Dit niveau van volatiliteit verschilt niet van wat we hebben gezien in eerdere bull-runs, maar omdat bitcoin zo’n aanzienlijke prijs heeft, lijken de fluctuaties in dollars veel groter. Procentueel gezien zijn ze dat niet. De achtergrond voor bitcoin blijft ondersteunend en dus was het voor mijzelf en voor velen in de gemeenschap geen verrassing om te zien dat bitcoin vorige week relatief gemakkelijk herstelde van zijn tegenslag.

 

Cryptoprijzen consolideren, handvol Altcoin Markets Pop, Bitcoin Accumulation Adressen stijgen

Uit statistieken van Glassnode blijkt dat het aantal adressen voor het verzamelen van BTC het afgelopen jaar met 17% is gestegen.

Ondertussen zei een analist dat BTC een paar dagen consolidatie heeft en in de tussentijd waarschijnlijk wat actie zal zien voor altcoins. “Drie dagen voordat bitcoin een ‘relevante’ top bereikt – dit betekent nog drie dagen plezier hebben met altcoins”, zei Teddy Cleps zaterdag tegen zijn 51.000 Twitter-volgers.

 

De CTO bij Glassnode legde zijn Twitter-volgers uit dat een grote hoeveelheid BTC naar “accumulatie-adressen” wordt gestuurd.

 

“2,7 miljoen BTC worden gehouden op verzameladressen – dat is een stijging van 17% in het afgelopen jaar”, aldus de Glassnode CTO, Rafael Schultze-Kraft,onlangs getweet. “Dit zijn adressen die minimaal 2 inkomende transacties hebben ontvangen en nooit geld hebben uitgegeven. Mijnwerkers- en uitwisselingsadressen zijn uitgesloten, ”voegde de onderzoeker eraan toe.

Leave a Comment