3 onverslaanbare aandelen om te kopen voor een Biden-bullmarkt

Elk van hen zou op verschillende manieren moeten winnen met Joe Biden in het Witte Huis.

 

 

Vandaag markeert het begin van de presidentiële regering van Joe Biden. Maar het markeert niet het begin van de beursgang in afwachting van de machtswisseling. Dat begon waarschijnlijk na de verkiezingsdag. Sinds 3 november 2020 is de S&P 500-index met een percentage van dubbele cijfers gestegen.

 

Veel aandelen hebben de afgelopen maanden solide winsten geboekt. Sommige bevinden zich echter in een betere positie dan andere om de komende jaren beter te presteren dan de algemene markt. Hier zijn drie onverslaanbare aandelen voor een Biden-bullmarkt.

 

 

Joe Biden spreekt achter een podium  Brookfield hernieuwbaar

Vorig jaar zei toenmalig kandidaat Biden: “Ik weet dat klimaatverandering de uitdaging is die onze Amerikaanse toekomst gaat bepalen.” Het is niet verwonderlijk dat het aanpakken van klimaatverandering een van de topprioriteiten is voor de regering Biden. Een van de belangrijkste doelen om deze uitdaging aan te gaan, is de overgang naar koolstofvrije energieproductie tegen 2035. Die ambitie is geweldig nieuws voor Brookfield Renewable (NYSE: BEP) (NYSE: BEPC). Het bedrijf exploiteert waterkrachtcentrales, wind- en zonne-energiecentrales op vier continenten. aandeel square is hoog.

 

Brookfield Renewable is al een tijdje een geweldige voorraad om te bezitten. In de afgelopen twee decennia heeft het een gemiddeld jaarlijks totaal rendement van meer dan 18% opgeleverd. Vorig jaar steeg de voorraad hernieuwbare energie met 74%.

 

Zelfs als het Witte Huis van Biden geen prioriteit zou geven aan hernieuwbare energie, zou Brookfield Renewable op schema liggen om zijn momentum vast te houden. Veel andere landen en verschillende grote Amerikaanse staten hebben ambitieuze doelen gesteld voor het verminderen van de koolstofuitstoot. Misschien nog belangrijker: wind en zon zijn nu de goedkoopste bronnen voor energieproductie.

 

Het bedrijf verwacht dat het jaarlijks langetermijnrendementen van bijna 15% zal kunnen genereren. Met een ontwikkelingspijplijn die de huidige productiecapaciteit bijna verdubbelt, lijkt dat redelijk haalbaar.

 

Cresco Labs

Het is waar dat Biden geen grote fan is van legalisatie van marihuana. Maar de vooruitzichten van federale decriminalisering van marihuana en ingrijpende bankhervormingen om de Amerikaanse cannabisindustrie te helpen, lijken groter dan ooit, met Biden als president en zijn mede-democraten die zowel de Senaat als het Huis van Afgevaardigden onder controle hebben. De multistate cannabisoperator Cresco Labs (OTC: CRLBF) zou een van de belangrijkste begunstigden moeten zijn als de hervorming van cannabis inderdaad op komst is.

 

Zeker, Cresco heeft geen problemen gehad met het behalen van een sterke groei, zelfs niet met cannabis die illegaal is op federaal niveau in de VS. De potvoorraad klom 44% hoger in 2020. Cresco’s omzet verviervoudigde jaar op jaar in het derde kwartaal en steeg enorm 63 % kwartaal op kwartaal. www.aandelenkopen.nl heeft duidelijk informatie.

 

Het bedrijf heeft een duidelijk pad naar aanhoudende groei in zijn huidige markten, die binnenkort zeven van de top 10 van meest bevolkte staten zullen omvatten die medische of recreatieve marihuana hebben gelegaliseerd. Nu de inwoners van Arizona en New Jersey in november hebben gestemd om recreatieve marihuana te legaliseren, zullen de groeimogelijkheden van Cresco nog groter worden.

 

Voorlopig kunnen Amerikaanse beleggers aandelen Cresco Labs alleen over de toonbank kopen. Maar als marihuana op federaal niveau wordt gedecriminaliseerd, zal dat de weg vrijmaken voor Cresco om zijn aandelen op een grote Amerikaanse beurs te noteren – en een andere belangrijke katalysator te zijn voor deze hoogvliegende potvoorraad.

 

UnitedHealth Group

De belangrijkste prioriteit van Biden in de gezondheidszorg zal zijn om de middelen van het land effectiever te bundelen om COVID-19 te bestrijden. Hij wil ook de Affordable Care Act (ACA) versterken en Amerikanen in staat stellen een openbare ziektekostenverzekering te kopen die vergelijkbaar is met Medicare. Beide zouden geweldig moeten zijn voor UnitedHealth Group (NYSE: UNH), de grootste zorgverzekeraar van het land.

 

Het versterken van de ACA zou waarschijnlijk extra ondersteuning voor de uitbreiding van Medicaid betekenen. Medicaid is goed voor meer dan 13% van het totale medische lidmaatschap van UnitedHealth Group. De Medicaid-activiteiten van het bedrijf zullen waarschijnlijk nog meer groeien.

 

Maar een openbare Medicare-optie zou de echte game-wisselaar voor UnitedHealth Group kunnen zijn. Het bedrijf heeft al een groot Medicare-bedrijf, waaronder Medicare Advantage, Medicare Supplement en Medicare Part D-geneesmiddelen op recept. Als het Witte Huis van Biden het congres kan overhalen om een ​​uitbreiding van Medicare (of een soortgelijk programma) door te voeren om meer Amerikanen te bedienen, zal de potentiële markt van UnitedHealth Group dramatisch toenemen.

 

De grootste groeimotor van het bedrijf is op dit moment de Optum-eenheid, die het beheer van apotheekvergoedingen, data-analyse, technologie en andere diensten levert aan de gezondheidszorg. De geplande overname van Change Healthcare door UnitedHealth zal van Optum een ​​nog belangrijker onderdeel van haar activiteiten maken. Met deze deal en de positieve vooruitzichten die een Biden-voorzitterschap biedt, lijkt UnitedHealth Group op dit moment een onverslaanbaar aandeel te zijn.

 

Leave a Comment